СДС одлучио да бојкотује седнице Скупштине Србије

Социјалдемократска странка одлучила је да бојкотује седнице Скупштине Србије, објавио је на Твитеру председник СДС Борис Тадић.

Тадић је навео и да ће о "нивоима и формама" бојкота парламента, СДС наставити разговоре са другим опозиционим странкама.

Посланици СДС, иначе, нису присуствовали посебној седници парламента, на којој се у понедељак обратио председник Словеније Борут Пахор.

број коментара 13 Пошаљи коментар
(среда, 30. јан 2019, 20:36) - hiromant [нерегистровани]

deki@gmail.com

Sa njima,kao i bez njih.

(среда, 30. јан 2019, 18:51) - anonymous [нерегистровани]

meni zaista nije jasno...

U teskim vremenima kada se konacno resava pitanje Kosova i kada nam je potrebno jedinstvo i stabilnost drzave veca nego ikad, opozicija se ponasa tako neodgovorno...

(среда, 30. јан 2019, 14:43) - anonymous [нерегистровани]

A platu?

Ako bojkotujete Skupstinu znaci ne predstavljate one koji su vam dali glas. To znaci da trebate da vratite mandat ali sigurno vam plata ne pripada. Zamislite nekog ko udje u skupstinu prijavi se na platnom spisku i bojkotuje do kraja mandata uz to radi svoje druge poslove, zar to ima smaisla. Treba promeniti zakon i disciplinovati nedisciplinovane poslanike ili im nedozvoliti da u narednim izborima zamajavaju glasace.
(среда, 30. јан 2019, 14:18) - ksenija [нерегистровани]

izgovor

U ovom trenutku praviti bojkot parlamenta je potpuno neobjašnjiva stvar a pošto je reč o poslanicima i bez kojih se može mislim da je inicijativa izgovor da bi se malo obratila pažnja na njih

(среда, 30. јан 2019, 14:17) - Marko [нерегистровани]

Srbija

Originalno nema sta. Odraz ciste nemoci u skupstini.

(среда, 30. јан 2019, 13:28) - anonymous [нерегистровани]

To smo mi dozvolili

Opozicija vrlo zdrava i dobra pojava u svakom drustvu. Ona sluzi da izvrgava kritici vlast i da im dise za vrat. Da na neki nacin vrsi parlamentarnu kontrolu. Drugo je pitanje sto je kod nas parlament skup "neobicnih" ljudi pa niti ima postovanje niti koga od nas zanima. Da zakljucim- kakva vlast,takva nam i opozicija.

(среда, 30. јан 2019, 12:39) - anonymous [нерегистровани]

nisu konstruktivna opozicija

Uzimajući u obzir da poslanici, koji bojkotuju rad parlamenta, nisu konstruktivna opozicija u parlamentu, ovo neće biti neki problem. Njihovo izlaganje u parlamentu se ogleda na politikanstu, sa težnjom opstrukcije rada parlamenta. Nema kvalitetne, argumentovane kritike predloženih nacrta zakona sa njihove strane.

(среда, 30. јан 2019, 12:36) - anonymous [нерегистровани]

.

To je njihov problem da li ce bojkovati ili ne ali videcemo da li ce dnevnice i putne troskove uzimati.

(среда, 30. јан 2019, 11:54) - slavenka [нерегистровани]

hmm

Mozda i bolje, manje ce biti opstruisanja rada skupstine!!!

(среда, 30. јан 2019, 11:34) - Srbija [нерегистровани]

Bojan

I sta se bojkotom postize?