Вучић са врхом СНС-a о ванредним изборима

Председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић разговарао је са проширеним саставом Извршног одбора и београдског одбора СНС-а о ванредним парламентарним изборима. Потпредседник СНС-а Небојша Стефановић каже за РТС да "странка мора да буде спремна за изборе" било њих или не.

Како РТС сазнаје, састанку у земунској хали "Пинки" присуствовало је више од 3.000 чланова, који су обраћање председника Вучића на тему избора поздравили громогласним аплаузом.

Потпредседник СНС-а Небојша Стефановић рекао је за РТС да су ванредни парламентарни избори били једна од тема састанка у Земуну.

"Морамо да будемо спремни, да се припремамо, обилазимо људе и да видимо шта је то што можемо да урадимо за грађане", рекао је Стефановић гостујући у Дневнику РТС-а.

Одговарајући на питање да ли ће избора бити, потпредседни СНС-а рекао је да је "прерано да се каже да је то дефинитивно".

Стефановић је рекао да СНС не сме да буде самозадовољна и успавана странка.

"Они који су се уморили, могу да одступе. Хоћемо да будемо на услузи грађанима Србије", поручио је Стефановић.

Према његовим речима, разговарало се и о предстојећој посети председника Русије Владимира Путина.

"Разговарали смо о томе да ћемо да дамо подршку на скупу код Храма 17. јануара. Биће присутан и наш председник и они ће се обратити грађанима. Желимо да се као странка окупимо", истакао је потпредседник СНС-а.

Раније данас је одржан састанак у Земуну на којем су присуствовали чланови проширеног Извршног одбора.

број коментара 14 Пошаљи коментар
(петак, 11. јан 2019, 13:11) - Markovljev [нерегистровани]

Izbori u terminu

Srbija ima stabilnu Vladu sa dobrim rezultatima i nema nikakvih razloga da se raspisuju vanredni izbori koje traže oni što šetaju po Beogradu i neprotestuju protiv onoga što čini Priština sa Albanijom u pokušaju aneksije dela Srbije, ali zbog toga što su tobože ugrožena ljudsaka prava ili sloboda slova!!! Pokažimo da smo ozbiljna država koja poštuje svoje zakone i koja ima Vladu koja dobro vodi državu prema boljem sutra i bez izbora kada nekome to padne na pamet.

(петак, 11. јан 2019, 09:53) - Tana [нерегистровани]

uj

Odluka treba da bude u interesu građana.

(петак, 11. јан 2019, 08:14) - Maja [нерегистровани]

Vanredni izbori

Do izbora će doći u pravom trenutku, kada vreme za njih bude. Tada se o njima treba razmišljati!

(петак, 11. јан 2019, 07:40) - Mirko Mačar [нерегистровани]

Izbori

Dok je Vlada stabilna, nema razloga za vanrednim izborima.

(четвртак, 10. јан 2019, 22:08) - anonymous [нерегистровани]

izbori

Ne verujem da ce ih biti u martu ili aprilu ali je velika verovatnoca da ce ih biti tamo negde u oktobru ili novembru. Mada mislim da i ove godine nisu potrebni.

(четвртак, 10. јан 2019, 21:50) - Boka [нерегистровани]

Ne trebaju

Mislim da nije pravi trenutak.

(четвртак, 10. јан 2019, 21:15) - Svensson [нерегистровани]

Gluposti..

Izbori su svake 4 godrine i tako neka bude ako če Srbija da postane uređena i demokratska država sve ostalo bacanje para i vreme u gluposti. Ako se nešto desi neočekivano sa Kosovo ili nešto jako značajno za Srbiju gde bi trebala cela populacija da potvrdi vladino rešenje koje nije moglo da se predvidi. Onda da inače pustite vladu i Predsednika da rade svoj posao.

(четвртак, 10. јан 2019, 21:08) - Zorana [нерегистровани]

Izbori

Nije loše da budu izbori... tako se najbolje osluškuje volja i želja naroda.

(четвртак, 10. јан 2019, 19:41) - Милош [нерегистровани]

РАД

Та маните се избора.Стање у држави стабилно политички и економски,увек може и треба боље и више да се ради.Сваки избори бар пола године доносе стагнацију у земљи,сви се плаше погрешних потеза.Власт смо до сада упознали,а опозиција је своје показала. Неки трећи се за сада не виде.Србију може да чини јаком само народна слога,много поштенијег рада ,јача економија и сарадња са државама које нас поштују.

(четвртак, 10. јан 2019, 19:23) - Snežana [нерегистровани]

Izbori

Nije lako doneti odluku o izborima. Zbog protesta opozicije, trebalo bi ih raspisati, a opet to su vanredni troškovi i gubljenje dragocenog vremena.