Вучић о Угљанину: Пусте жеље неодговорних политичара

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да поруке Сулејмана Угљанина, изречене након победе на изборима за национални савет Бошњака, не треба никога да брину јер представљају, како каже, "само пусте жеље неодговорних политичара".

Александар Вучић је, на прес-конференцији са аустријским канцеларом, упитан да прокоментарише Угљанинову изјаву да је Србија "фашистичка творевина", рекао да је јавност већ навикла на његове увреде на рачун сопствене државе, те да је давао и много опасније изјаве од те.

"Те тврдње и увреде на рачун сопствене државе, то смо научили... Било је ту и других ствари које су проблематичније", рекао је Вучић.

Додао је да нико не треба да буде забринут, јер то неће створити проблеме за Србију.

"То су пусте жеље неодговорних политичара и ништа више", рекао је Вучић и додао да се држава брине о том делу земље, те најавио да ће ускоро отворити радове на путу Нови Пазар – Тутин.

Вучић није желео да коментарише изјаву изабраног хрватског члана Председништва БиХ Жељка Комшића да Србија треба да зна да је граница са БиХ на Дрини, те хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић и појединих хрватских историчара да су Срби починили злочине над Хрватима.

"Покушаћемо да градимо добре односе. Неки други проблеми су били у њиховим изјавама, али немам снаге нити мислим да има потребе да било коме одговарамо. Неретко људи о себи говоре много више него о онима о којима би имали нешто да кажу", рекао је Вучић.

број коментара 24 Пошаљи коментар
(уторак, 06. нов 2018, 11:52) - anonymous [нерегистровани]

Izrazavanje

Gospodin Ugljanin bi trebao da povede racuna o svom izrazavanju jer zivi u zemlji koja se zove Srbije i neka se zna ko je ko u ovoj drzavi.

(уторак, 06. нов 2018, 09:30) - Maja [нерегистровани]

Ugljanin

Ugljanin je jedan običan provokator.

(уторак, 06. нов 2018, 07:44) - Radoje [нерегистровани]

komentar

Opasan govor Ugljanina.

(уторак, 06. нов 2018, 04:38) - armin [нерегистровани]

neodgovornost povlači konsekvence

U civilizovanom svetu, kakav danas živimo postoje sankcije. Neodgovornost i bahato ponašanje u bilo kom smislu i u vezi bilo čega povlači za sobom određene konsekvence, stoga svakog ko ne civilizovanim i rigidnim načinom vređa ili nanosi drugom štetu, treba adekvatno procesuirati!

(понедељак, 05. нов 2018, 23:28) - anonymous [нерегистровани]

@

Sulejman pokazao ko je!

(понедељак, 05. нов 2018, 23:14) - Nada [нерегистровани]

Bahatost

Sulejman Ugljanin zasluzuje kaznu,zbog svog bahatog ponasanja.Treba ga novcano kazniti,pa mu nece pasti na pamet da provocira.

(понедељак, 05. нов 2018, 22:30) - Milan Savić [нерегистровани]

Nedopustivo

Ovakve izjave samo pokazuju njegovu neodgovornost prema narodu koji želi mirno i lepo da živi.

(понедељак, 05. нов 2018, 20:54) - Mašnica [нерегистровани]

Sulejman

Sulejman je sada pokazao svoje pravo lice i da mu je sopstveni interes iznad interesa gradjana.

(понедељак, 05. нов 2018, 20:48) - Milos [нерегистровани]

Srbija

Totalno neprimereno ponasanje Zukurlica a pogotovo Ugljanina, ne prilici za ljude koji se bave politikom.

(понедељак, 05. нов 2018, 19:54) - Marija [нерегистровани]

Vucic o Ugljaninu

Sulejman Ugljanin je samo cutao zbog licnih intersa dok je bio u vlasti, cim je izgubio te privilegije on je pokazao svoje pravo lice. Naravno da ga treba spreciti u njegovim losim namerama.