Хитан телефонски разговор Вучића и Ердогана

За време говора на Бизнис форуму у Лепосавићу, председник Александар Вучић рекао је да има хитан телефонски позив од председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Састанак председника Александра Вучића са политичким представницима Срба са КиМ у Звечану, који је требало да почне у 20.30 каснио је зато што је Вучић, као што је најавио, имао телефонски разговор са турским председником.

Вучић је претходно, у говору на Бизнис форуму, рекао да је добио информацију да Ердоган жели да се чује с њим телефонски.

Истакао је да ће му се он првом приликом јавити – зато што се, како каже, и Ердоган њему одазове одмах, на сваки позив.

Детаљи разговора нису познати.

број коментара 14 Пошаљи коментар
(недеља, 09. сеп 2018, 07:08) - Rade [нерегистровани]

Lakovernosti i naivnosti nikad dosta

Пок.Ђинђић је лепо говорио да у политици нема пријатеља него само интереси. Када ћемо то да разумемо и да не понављамо историју у недоглед.

(недеља, 09. сеп 2018, 05:54) - Anonimus [нерегистровани]

Srbija-Turska

Ako su Rusija i Turska u dobrim odnosima,onda je i Turska lepo sa Srbijom.Isto važi i za Ameriku.

(недеља, 09. сеп 2018, 00:23) - anonymous [нерегистровани]

@Pre nego sto kritikujemo druge

Мишљење се не мења када су у питању национални интереси. Националне интересе диктира логика, односни циљеви. А како то спроводити, е ту се мишљење мења, у зависности од тога како се ситуација мења. Треба знати и кад променити мишљење, а не само га мењати тек тако. Нама је интерес стабилност и да јачамо на простору Космета - а то значи да гледамо да сарађујемо са свима и да пробамо и пред онима који су га признали, попут управо Турске, да извлачимо што већу корист.

(недеља, 09. сеп 2018, 00:05) - anonymous [нерегистровани]

paramonte

Saradnja sa Turskom nam mnogo znaci,a predsednik iskoristi svaku priliku.

(субота, 08. сеп 2018, 23:52) - Srbin iz Nemacke [нерегистровани]

Pre nego sto kritikujemo druge

trebali bi da preslusamo sami sebe koliko puta smo u zivotu promenili misljenje. 100% sam siguran da je svako od nas to makar dva puta uradio

(субота, 08. сеп 2018, 22:42) - Fudbaler [нерегистровани]

KiM

Svaka investicija, je podjednako važna za naš napredak i razvoja naše države. podjednako je važno da Srbijadanas bude ekonomski jaka i stabilna država.

(субота, 08. сеп 2018, 22:39) - anonymous [нерегистровани]

Politika nije matematika

U politici i 2+2 moze biti i 3 i 5.Srbija je prema Turskoj uvijek bila korektna,a to sto je Erdogan u Pristini vikao :"Kosovo je Turska,Turska je Kosovo",pa odnedavno prevrnuo plocu jer su mu Gulenovi ljudi u Pristini i Tirani pripremali vojni puc u Turskoj je njegova stvar i njegov problem.A,Davutoglu je u Banjaluci vikao kako Srbi treba da znaju da Turaka ima 80 miliona.I ne zaboravimo da je Turska prva priznala "nezavisnost" Kosmeta i da ima "ambasadora" u Pristini i obrnuto.U svakom slucaju Srbija zeli dobre odnose sa svima pa i sa Erdoganom a on neka odredi politiku prema Srbiji kako hoce a mi cemo se znati adekvatno postaviti.

(субота, 08. сеп 2018, 22:36) - anonymous [нерегистровани]

Erdogan

Mislim da Vucic bolje zna od nas ko nam je prijatelj a ko nije.

(субота, 08. сеп 2018, 22:28) - ,," [нерегистровани]

Нека прича, а Наши нека раде на Нашој Воденици

Све је свима познато, морају и они да умире своје.
Најважније је да се нешто, заиста врши у правцу и за Наш Народ.

][
][

(субота, 08. сеп 2018, 22:05) - anonymous [нерегистровани]

Cudno ali istinito

Erdogan voli nas a mi volimo Erdogana. A zasto? Zato sto smo mi na istom koleseku za EU i zato sto nas EU istovetno tretira. Za nas je dobro sto je Turska jaka a mozda bi Turska volela da smo mi malo jaci.