ЛДП: СЗС афирмише политику која је већ једном уништила земљу

Савез за Србију за циљ има афирмацију политичких вредности које су већ једном уништиле ову земљу, оцењује лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић.

Чедомир Јовановић стога прављење тог савеза види као још једну унапред пропуштену прилику да се Србија модернизује и трансформише у савремену државу.

Уместо алтернативе ономе што ради Вучић већ шест година, опозиција, каже Јовановић, прави "килави рефлекс снага које су ову земљу већ довеле на сам руб опстанка".

"Идеје које нам се нуде долазе из већ виђеног арсенала губитничке политике, коју је започео Милошевић са својим 'мало морген', а наставили сви после њега - и Коштуница и Тадић и Николић", оценио је лидер ЛДП.

Србији је, истиче, потребан мир, а до њега се може доћи "само договором са косовским Албанцима".

"Због тога ЛДП жели референдум, јер верујемо да су грађани Србије храбрији од политичара који им нуде живот 'залеђен' у деведесетим", каже Јовановић.

Онај ко је против договора који Србији гарантује мир, треба друштву јасно да каже да су управо те деведесете и национализам циљ његове политике, закључио је Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво