Јовановић: Будућност зависи од трајног мира са Албанцима

Уместо идеје замрзнутог конфликта, морамо се борити за договор са косовским Албанцима, јер само тако можемо доћи до мира, оценио је председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић.

Чедомир Јовановић је, у писаној изјави, навео да будућност нашег друштва пресудно зависи од постизања компромиса са Приштином и да без решења Косова ниједно друго спорно питање неће добити добар одговор.

"Тек поразом национализма и коначним раскидањем са крвавом прошлошћу, ми ћемо бити у прилици да решавамо проблеме које нам је произвело мутант-друштво у којем живимо. Због тога нема ништа од европске Србије ако поред решавања питања Косова не учествујемо у решавању кризе у Босни и Херцеговини, ако не унапређујемо односе са Скопљем, Загребом и Подгорицом и ако на тај начин не покажемо снагу и памет да се и даље мењамо", изјавио је Јовановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи