Вулин о протесту возача: На срећу, Србију води Вучић а не Јанукович 

Министар одбране Александар Вулин је поводом протеста возача у Србији који су у петак на сат времена блокирали саобраћај широм земље, истакао да нико не може да прихвати ни подржи људе који сматрају да ће својом себичношћу нешто променити или побољшати.

У саопштењу оцењује и да изгледа постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини, али да се на нашу срећу, на челу Србије налази Вучић, а не Јанукович.

"На друштвеним мрежама, присталице Ђиласа, Двери и Јеремића хвале се како су изазвали саобраћајни хаос у Србији. Занимљиво је када су пре неколико месеци били радови у Београду онда је разлог за протесте била велика гужва, а сада је највећа радост када се направи велика гужва", навео је Вулин у саопштењу.

Истиче да се на овакав начин не само квари свакодневни живот, смета сваком од наших суграђана, већ показујемо да два или три човека могу да покваре живот хиљадама људи.

Вулин је додао да је тешко то разумети и нагласио да то нико не може ни да прихвати ни да подржи. 

Каже и да је занимљиво да је 2013. године иста оваква акција била спровођена у Украјини.

"Тада се звала Аутомајдан и тада су исто овако, стварајући саобраћајне гужве, ишли да уништавају једну земљу, ишли да изазивају сукобе и по налогу западних обавештајних служби уништили читаву једну земљу. 

Аутомајдан се изгледа понавља и у Србији, и изгледа да постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини. На нашу срећу, на челу Србије се налази Вучић, а не Јанукович и нека се не надају да ће на овај начин успети да дестабилизују и сруше Србију", поручио је Вулин.

број коментара 27 Пошаљи коментар
(недеља, 10. јун 2018, 12:30) - anonymous [нерегистровани]

protesti su demokratski

saljem unapred poruku da nisma pristalica nijedne politicke stranke ili organizacije.
Protesti su demokratsko pravo slobodnih gradjana, nosilaca celog sistema jedne drzave.
Akt je razlog protesta visoka cena govira onda je to grdjanska duznost da protestom iskazu nezadovoljstvo. Svakako ruganje protestima je omalovazavanje volje gradjana. Situacija u Srbiji je mozda bolja nego pre, ali jos uvek veoma losa. 

(недеља, 10. јун 2018, 11:40) - anonymous [нерегистровани]

vlada

Protesti nikad nisu ništa dobro doneli, a pogotovo ovakva vrsta protesta koja ničemu ne vodi

(недеља, 10. јун 2018, 07:19) - Mica [нерегистровани]

Protest

Protesti nikad nisu ništa dobro doneli, a pogotovo ovakva vrsta protesta koja ničemu ne vodi i koju organizuje opozicija. Oni sveoje pristalice napune lažnim informacijama i pošalju ih na proteste i to dovede upravo do kolapsa u saobraćaju i onemogućavanja normalnog života!

(недеља, 10. јун 2018, 04:13) - riki [нерегистровани]

riki

Protestom nece ama bas nista postici

(субота, 09. јун 2018, 22:47) - Воронцов [нерегистровани]

Држава пореском политиком итекако утиче на цену горива

Зато незадовољни грађани имају право да искажуи своје незадовољство. При том исказивању незадовољства трпе и недужни грађани. Мерђутим управо је посао државе да обезбеди задовољство грађана па у то случају не би било ни оваквих протеста .Незадовољство једних тако производи и незадовољство других па тако се повећава укупно незадовољство. Дакле радите у корист народа па ће незадовољних бити што мање.

(субота, 09. јун 2018, 22:42) - anonymousPero [нерегистровани]

Bolje

Bolje bi bilo da Vulin objasni zasto je podignuta cena goriva a ne da kritikuje opozicijum i da hvali Vucica kako nece dozvoliti haos.

(субота, 09. јун 2018, 18:37) - anonymous [нерегистровани]

...

Pa kad bi se podigla cela Srbija možda bi i snizili cenu goriva, a ne ovako pola - pola. Pogledajte samo cenu goriva u regionu i zarade u regionu, a pogledajte cenu goriva i zarade u Srbiji!!!!

(субота, 09. јун 2018, 17:18) - Neša [нерегистровани]

Ah

Tako je! Protesti su loša stvar, cene goriva treba da idu gore. Što više. Za 'leba ne mora da se ima... Tako razmišljaju botovi.

(субота, 09. јун 2018, 17:03) - rada [нерегистровани]

b

Neka se dogovore za gorivo dosta je vise sa tim blokadama

(субота, 09. јун 2018, 16:30) - Kontesanera [нерегистровани]

kontesanera345

Ograničavanjem kretanja građana ništa nisu postigli protestanti.