Вулин о протесту возача: На срећу, Србију води Вучић а не Јанукович 

Министар одбране Александар Вулин је поводом протеста возача у Србији који су у петак на сат времена блокирали саобраћај широм земље, истакао да нико не може да прихвати ни подржи људе који сматрају да ће својом себичношћу нешто променити или побољшати.

У саопштењу оцењује и да изгледа постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини, али да се на нашу срећу, на челу Србије налази Вучић, а не Јанукович.

"На друштвеним мрежама, присталице Ђиласа, Двери и Јеремића хвале се како су изазвали саобраћајни хаос у Србији. Занимљиво је када су пре неколико месеци били радови у Београду онда је разлог за протесте била велика гужва, а сада је највећа радост када се направи велика гужва", навео је Вулин у саопштењу.

Истиче да се на овакав начин не само квари свакодневни живот, смета сваком од наших суграђана, већ показујемо да два или три човека могу да покваре живот хиљадама људи.

Вулин је додао да је тешко то разумети и нагласио да то нико не може ни да прихвати ни да подржи. 

Каже и да је занимљиво да је 2013. године иста оваква акција била спровођена у Украјини.

"Тада се звала Аутомајдан и тада су исто овако, стварајући саобраћајне гужве, ишли да уништавају једну земљу, ишли да изазивају сукобе и по налогу западних обавештајних служби уништили читаву једну земљу. 

Аутомајдан се изгледа понавља и у Србији, и изгледа да постоје људи који би да од Србије направе и ураде оно што су некада радили у Украјини. На нашу срећу, на челу Србије се налази Вучић, а не Јанукович и нека се не надају да ће на овај начин успети да дестабилизују и сруше Србију", поручио је Вулин.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво