Јовановић: Нећемо подржати Ђиласа, нисмо истомишљеници

Либерално-демократска партија неће подржати кандидатуру Драгана Ђиласа за градоначелника Београда и на те изборе ће изаћи са својим планом и програмом који ће понудити грађанима, рекао је лидер те партије Чедомир Јовановић, те додао да се противи расписивању евентуалних ванредних парламентарних избора у Србији.

Јовановић је на конференцији за новинаре рекао да свако има право да се кандидује, да је Ђилас политичар са искуством, али да ни раније а ни сада њих двојица нису истомишљеници у толикој мери да би Ђиласу дао подршку.

Како је рекао, програм Ђиласа, Саше Јанковћа и Вука Јеремића није оно са чим може да се сложи, јер је, каже, то само конфронтација са Вучићем и његовом странком, а ЛДП, поручио је, жели суштинске премене начина вођења града, јавних предузећа...

Јовановић каже и да Ђиласа, Јанковића и Јеремића веже само "лична фрустрација Вучићем", а сваки од њих је, како каже, покушао на свој начин да буде партнер Вучићу.

Лидер ЛДП-a каже и да се противи ванредним парламентарним изборима и пита шта би била тема тих избора, јер је уверен да је неразумљиво да се то ради само због међусобних личних односа странака.

То би, примећује, било разумљиво да, на пример, влада промени политику за коју је добила подршку грађана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи