Вучић упутио саучешће Терези Меј

Председник Владе Србије Александар Вучић је поводом напада у Лондону упутио писмо саучешћа британској премијерки Терези Меј, у коме се, између осталог, каже да овај стравичан акт тероризма, који нема мере и не зна за границе, мора да нас одржи уједињене у напорима да се одлучно боримо против зла. Саучешће упутила и председница парламента.

"Искрено смо запрепашћени и ожалошћени ужасним догађајем у британској престоници. Овај стравични акт тероризма, који нема мере и не зна за границе, мора да нас одржи уједињене у напорима да се одлучно боримо против зла, које прети да подрије цивилизацијске и друштвене вредности, а које ми покушавамо да сачувамо на добробит свих људи", наводи се у саучешћу премијера Александра Вучића, саопштено је из Владе Србије.

У име Владе Републике Србије и своје име, упућујем најдубље саучешће породицама жртава, Вама и Влади Уједињеног Краљевства, а повређенима желим брз опоравак", наводи се у саучешћу.

И председница Народне скупштине Маја Гојковић упутила је саучешће председницима Доњег и Горњег дома Британског парламента, Џону Беркову и Лорду Фаулеру, поводом напада у Лондону.

"Дубоко смо шокирани вешћу о стравичном акту тероризма у Лондону и потресени губитком недужних живота. Дозволите ми да у име Народне скупштине Републике Србије и у своје лично име, упутим изразе најдубљег саучешћа Вама и свим члановима Вашег Парламента", навела је Гојковић. 

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије