Одбори СНС-а подржавају Вучића

Од 185 градских и општинских одбора Српске напредне странке, до 18.30 своју седницу су одржала њих 145, на којима су изразили безрезервну подршку Александру Вучићу. Подршку Вучићу је, једногласно, пружио и београдски одбор СНС-а.

Чланови СНС-а су апеловали на Александра Вучића да прихвати кандидатуру за председника Србије, саопштено је из СНС-а. 

Седнице су одржали општински и градски одбори СНС-а Бачки Петровац, Бачка Паланка, Чока, Кула, Бач, Ковин, Нови Пазар, Смедерево, Оџаци, Велика Плана, Опово, Смедеревска Паланка, Сремска Митровица, Врбас, Србобран, Лозница, Аранђеловац, Уб, Пландиште, Бела Црква, Вршац, Шид, Кањижа, Темерин, Сремски Карловци, Бечеј, Нови Бечеј, Ковачица, Инђија, Апатин, Зрењанин, Ражањ, Пећинци, Стара Пазова и Нови Сад.

Седнице су одржали и одбори СНС-а Сента, Алибунар, Рашка, Жабаљ, Нова Црња, Беочин, Панчево, Тутин, Ириг, Вучитрн, Гњилане, Ново Брдо, Житиште, Косовска Витина, Рума, Ариље, Суботица, Сјеница, Мали Иђош, Лајковац, Бачка Топола, Београд, Бајина Башта, Нови Кнежевац, Кикинда, Крушевац, Крагујевац, Коцељева, Гораждевац, Косовска Каменица, Сечањ, Бојник, Мионица, Зајечар, Сомбор, Варварин, Звечан, Ћићевац, Лапово, Косово Поље, Липљан, Приштина, Клина, Исток, Гора, Александровац, Дољевац, Ада, Горњи Милановац.

Придружили су се и следећи градски и општински одбори: Брус, Врњачка Бања, Петровац на Млави, Тител, Лепосавић, Медвеђа, Ниш, Савски венац, Трговиште, Стари град, Бор, Гроцка, Чачак, Зубин Поток, Земун, Прибој, Обреновац, Сурчин, Трстеник, Кладово, Чукарица, Звездара, Раковица, Палилула Ниш, Црна Трава, Прешево, Нови Београд, Барајево, Косовска Митровица, Краљево, Сопот, Сврљиг, Палилула Београд, Штрпце, Богатић, Љиг, Мали Зворник, Шабац, Младеновац, Вождовац, Неготин, Крупањ, Владимирци, Бела Паланка, Ваљево, Прокупље, Врање, Љубовија, Врачар, Пирот, Кучево, Бабушница, Лазаревац, Нова Варош, Лучани, Баточина, Димитровград, Пожега, Косјерић и Чајетина, саопштила је СНС.

И београдски одбор СНС-а је донео одлуку да подржи Александра Вучића као свог кандидата за председника Србије.

"Сви чланови Градског одбора Београд пружају апсолутну и неподељену подршку политици коју представља председник СНС-а Александар Вучић, политици која гарантује стабилност, будућност и континуитет јачања Србије", наводи се у саопштењу.

Градски и општински одбори СНС-а данас одржавају седнице како би се припремили за сутрашњу седницу одбора те странке.

Како сазнаје РТС, Александар Вучић ће сутра присуствовати седници Главног одбора СНС-а.

Потпредседник Главног одбора Милош Вучевић изјавио је да Српска напредна странка никад није била јединственија и да неће проћи покушаји разних интересно-тајкунско-мафијашких центара који желе да поврате своју моћ над Србијом.

"Једино ми, као државотворна странка, можемо да будемо гарант политичке стабилности и националног јединства, а то је сада најважније за грађане Србије", поручио је Вучевић.

Према његовим речима, то је тако јер је једино СНС показао како се бори за Србију, која је данас поштована и угледна у свету, али и како се бори са наслеђеним тешким економским проблемима.

"И у тој борби нема ни одустајања, ни заостајања. Темпо нам је задао лично наш председник Александар Вучић, и сваки и наговештај да ће нас нешто или неко поколебати у томе да га у корак пратимо у старту је пропао", рекао је Вучевић.

Потпредседник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов изјавио је да даје безрезервну подршку кандидатури Александра Вучића за председника Србије и верује да ће Вучића подржати и народ, јер је увек, како каже, ма колико било тешко, бранио интересе Србије и народа, а не тајкуна и странаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара