Братислав Југовић најавио председничку кандидатуру

Бивши потпредседник Покрета социјалиста, Чачанин Братислав Југовић најавио је да ће се кандидовати за председника Србије на предстојећим изборима.

Југовић је рекао новинарима у Чачку да ће бити кандидат грађана јер сматра да левица мора да има свог кандидата и да за кандидатуру има подршку Самосталног синдиката.

Он је додао да је поднео оставку на све функције у ПС чији је члан и даље, чиме се, како је рекао, поноси.

"Оставку сам поднео како не бих оптерећивао односе ПС и Српске напедне странке (СНС), а познато је да ће ПС на председничким изборима подржати кандидата 'напредњака', ко год то био. То је частан Вулинов потез, јер је ПС био на листи са СНС на парламентарним изборима, а не као Љајић, који је био на истој листи, а већ најављује кандидатуру", рекао је Југовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара