Председник Владе са Столтенбергом, ускоро у посети седишту НАТО

Премијер Александар Вучић посетиће ускоро седиште НАТО у Бриселу, договорено је на састанаку председника владе са генералним секретаром Алијансе Јенсом Столтенбергом. На маргинама заседања Генералне скупштине УН, Вучић разговарао и са својим европским колегама.

Вучић и Столтенберг су разговарали на маргинама заседања Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку о ситуацији у региону.

Договорено је и да премијер Вучић ускоро оде у посету седишту НАТО у Бриселу.

Вучић се састао са председником Владе Румуније Дачијаном Чиолошем, са којим се договорио да наредни сусрет буде ускоро одржан у Београду или Букурешту.

Премијер је разговарао и са аустријским канцеларом Кристијаном Керном, са којим је договорио наредни сусрет до краја ове недеље, затим са председником Владе Молдавије Павелом Филипом, као и са премијером Луксембурга Гзавијеом Бетелом.

Током вечери планиран је и одвојен билатерални састанак Вучића са председником Владе Црне Горе Милом Ђукановићем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије