Вучић о РТС-у

Премијер Србије Александар Вучић оштро је критиковао оне који су само имали лоше и негативне коментаре током Олимпијских игара, посебно помињући РТС као јавни сервис, па је поновио да и даље на РТС-у неће гостовати.

"О некима на јавном сервису ме је срамота и да говорим. Сви грађани их плаћају да би они ширили мржњу према појединцима или Влади само зато што не мислимо као они. Ја на РТС не идем већ четири до пет месеци и нећу ни да идем. Водите политику какву хоћете, осим што нам узимате стално све више пара", објаснио је Вучић апелујући на јавни сервис да не забрани одговоре.

Говорећи о јавном сервису, премијер је упитао: "Што се ниси одрекао високих дневница па да уложимо за базене. Потрпао си паре за одлазак у Бразил у своје џепове, а ниси се одрекао за базене, који тврдиш да недостају."

Упитан да ли ће гостовати на РТС-у, поновио је да неће, али и да није с њима у свађи.

"Није у питању свађа, поштујем што су јавни сервис, нажалост, поједини уредници се понашају као политичке персоне, сами сте сведоци томе, видите шта раде у програму. А ја имам право као личност да се с тим не слажем: Јел' их неко дира, седе ту, ко их је поставио, не знам, ДС или неко други, седе тамо већ четири године и пре тога још десет. Нека раде свој посао, мене једино интересује колико су пара потрошили. Нека причају о мени и Влади шта хоће, ја ћу да узвраћам", поручио је Вучић.

Како је рекао, право је грађана да знају колике су дневнице појединих људи с јавног сервиса, колике су им дневнице, колико троше на такси.

"Све то треба да се покаже народу, јер то плаћају грађани, као и базене, које они неће да виде: Исто тако они су обавезни да нам одговоре, као што ја одговарам вама овде", поручио је Вучић.

Број коментара 128

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара