Бабић: СНС увек спреман за изборе

Шеф Посланичког клуба Српске напредне странке Зоран Бабић изјавио је да је та странка увек спремна за изборе и да би питање о њиховом расписивању требало поставити Демократској странци, за коју каже да последње две године бежи од свих могућих избора.

Бабић је, одговарајући на новинарско питање о евентуалним републичким изборима, рекао да би то питање требало поставити председнику ДС-а и Покрајинске Владе Бојану Пајтићу.

"То је више питање за ДС и Пајтића који су тако храбри на друштвеним мрежама и конференцијама за новинаре, а заправо видимо да у последње две године беже од ванредних покрајинских избора и од губитка свих бенефита које власт у режији ДС носи. Они беже од одговорности и суда јавности и грађана Србије", рекао је Бабић.

Додао је да је СНС увек поштовала вољу грађана Србије и да никада не бежи од суда јавности.

"По мом личном мишљењу зашто да се не види шта грађани Србије мисле о реформској политици коју Вучић, Влада Србије и СНС воде, а шта мисле о свим овим криминалним аферама Развојне банке Војводине, Фонда за капитална улагања и осталим доказаним аферама ДС и Бојана Пајтића", закључио је Бабић.

Председник Српске напредне странке Александар Вучић заказао је седницу Главног одбора те странке за недељу, 17. јануар, на којој ће затражити одобрење већине чланова Главног одбора да у периоду и пре Скупштине странке, која је заказана за 13. фебруар, има право да донесе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора.

број коментара 0 Пошаљи коментар