Читај ми!

Живковић: Влада треба да поднесе оставку

Ми смо уверени да Влада Србије мора да поднесе оставку, јер нема никаквих резултата, а грађанима није пружила барем наду да ће ускоро бити боље, каже председник Нове странке Зоран Живковић.

Зоран Живковић је, на редовној конференцији за новинаре, рекао да би премијер Александар Вучић одмах морао да поднесе оставку због неиспуњених обећања, попут оног да ће предлог буџета Србије за 2015. годину до 10. децембра бити у Скупштини Србије, преноси Фонет.

Наводећи разлоге због којих сматра да би Вучић морао да поднесе оставку, Живковић је указао да и даље "остаје сумња да је фантомска фирма 'Асомаку', која дугује 22 милиона динара за порез", у власништву премијеровог брата Андреја.

На данашњи дан у регистру Агенције за привредне регистре и даље се као власник те фирме наводи брат премијера, објаснио је Живковић и додао да питање да ли је лична карта Андреја Вучића фалсификована или не мора да се реши у судском поступку.

Запитао је и због чега би неко 2010. године, када је основана фирма "Асомаку", фалсификовао личну карту Андреја Вучића, када је у то време његов брат био само један од великог броја политичара у Србији.

Живковић је упитао и због чега се не испита са ким је све пословала фирма "Асомаку" која је имала промет већи од 300 милиона динара.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(четвртак, 11. дец 2014, 08:46) - Mica [нерегистровани]

A moral...?

Ume li gospodin da se bar u sebi zapita:A šta sam dobro ja doneo ovom narodu..ako nema ni hrabrosti,ni obraza ,ni morala, da to javno kaže? Najlakše mu je da kritikuje i spletkari. To samo govori, najviše, o njemu samom.

(среда, 10. дец 2014, 19:54) - anonymous [нерегистровани]

secanje

G.Zivkovicu secate se ovoga:
200.000 novih radnih mesta!
Cuvajmo radna mesta !
Pomognimo narodne kuhinje !
To su sve vasi slogani, ali je takodje tacno da ova vlada u jurnjavi za EU ne uspeva nama gradjanima da donese nikakav boljitak.

(среда, 10. дец 2014, 18:22) - anonymous [нерегистровани]

,,,,,

videli smo kako nam je bilo dok ste vi bili na vlasti,sad pustimo malo njih da vidimo sta oni znaju.

(среда, 10. дец 2014, 17:16) - anonymous [нерегистровани]

hvala vam

sto ste nam deset godina davali nadu za bolji zivot koji nismo ostvarili. Vase je demokratsko pravo da mislite i govorite sta hocete, ali nemojte se nadati nicemu.

(среда, 10. дец 2014, 16:15) - anonymous [нерегистровани]

tako je

covek je u pravu

(среда, 10. дец 2014, 16:13) - anonymous [нерегистровани]

e da

dok ste vi bili na vlasti narod u Srbiji je "uzivao"?.

(среда, 10. дец 2014, 15:17) - anonymous [нерегистровани]

A on?

Šta bi on trebalo da uradi?