СНС: Упад у лист "Курир" опомена за медије

Упад пореске полиције у уторак у просторије листа "Курир" представља опомену за остале медије. То није Србија и демократија коју је Борис Тадић обећавао грађанима" рекао лидер СНС-а Томислав Николић.

Лидер Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић изјавио је да упад пореске полиције у уторак у просторије листа "Курир" представља опомену за остале медије оценивши да "то није Србија и демократија коју је Борис Тадић обећавао грађанима".

"Са жаљењем констатујемо да је Влада Србије, односно двојац Тадић-Динкић кренуо на медије", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

"Тамо је било присутно доста новинара, телевизијских екипа, али данас примећујем новинарску несолидарност. Ни један медиј о томе не објављује ни једну једину реч", рекао је лидер напредњака.

Николић је поручио новинарима да кажу власницима, главним и одговорним уредницима да нереаговањем отварају врата да "ни њих нико не брани оног дана када буду на удару власти која не зна шта је демократија".

Према речима Николић, представници СНС "присуствовали су читавом скандалу у коме се један медиј као почетак, као образац и опомена осталима затвара и гуши".

"Нека председник Србије схвати да ово није Србија коју је обећавао грађанима, да ово није демократија са којом може да се разговара са било којом државом света а посебно не са Европском Унијом", навео је лидер напредњака.

Николић је додао да нема ништа против тога да се спроведе истрага "било које врсте и у складу са законом, али да је недопустиво да се једне новине затварају само зато што о њима пишу лоше".

Лидер СНС-а је најавио да ће делегација ове странке данас отпутовати у Москву где ће се састати са председником Думе, председником Савета Федерације и другим руским званичницима као и са представницима Руске Православне Цркве.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се