Сукоби радикала у Нишу

У Општинском одбору СРС Пантелеј у Нишу дошло је до вербалног и физичког обрачуна чланова те странке. Председник одбора највеће нишке општине Медијана Дарко Булатовић поднео је оставку .

Потпредседник локалног одбора радикала у Нишкој општини Пантелеј Братимир Васиљевић задобио је лакше телесне повреде током синоћњег састанка.

Васиљевић каже да је одбор намеравао да поднесе захтев за сазивање ванредног конгреса странке, али су их у томе спречили Братислав Вакић и Срђан Стоиљковић, који подржавају Војислава Шешеља.

''То је било физичко малтретирање, ударање, шутирање и гурање. После тога су ме гурнули низ степенице'',навео је Васиљевић.

У полицији су потврдили да су две особе приведене због нарушавања јавног реда и мира.

Вакић и Стоиљковић су саслашани и у суду и по речима претученог Васиљевића против њих ће бити покренут кривични поступак.

Никола Савић, једини народни посланик радикала из Ниша, каже да синоћ није било физичког обрачуна: ''Све се завршило на вербалном. Он је у алколисаном стању дошао на састанак и можда је негде пао сам".

Поред овога Дарко Булатовић, председник Општинског одбора у највећој градској општини Медијана саопштио је да је поднео оставку на то место. Разлог је однос врха странке према Томиславу Николићу.

У странци кажу да не желе да коментаришу овај чин јер је Булатовић у СРС-у тек 2 године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара