УРС: Новосадска управа као пре једног века

Новосадски одбор УРС-а залаже се за увођење електронске комуникације између грађана и запослених у градској управи, али је установио да у Градској управи у Новом Саду не примају електронски попуњене обрзаце.

Уједињени региони Србије (УРС) оценили су да шалтерске службе у Градској управи у Новом Саду раде споро "као пре 100 година".

Новосадски одбор УРС-а навео је у саопштењу за јавност да су чланови те странке на шалтеру у Градској управи желели да предају пријаву активности на уредно попуњеном електронском обрасцу, али је шалтерска службеница тражила да се исти такав образац попуни ручно.

"Да ли су на шалтерима у градској управи свесни чињенице да смо закорачили у другу деценију 21. века? Да ли је реч само о лошој пракси или о чињеници да су данас расписани парламентарни избори, па се самим тим примењује 'специфичан однос' према странкама и партијама које су тренутно у опозицији", наводи се у саопштењу за јавност.

УРС је додао да се снажно залаже за увођење електронске комуникације између грађана и запослених у градској управи, јер је реч о тековинама савремене цивилизације, које олакшавају и улепшавају свакодневицу грађанима.

број коментара 0 Пошаљи коментар