УРС: "Србијагас" пљачка Војвођане

Понашање предузећа "Србијагас", које је на децембарским рачунима грађанима зарачунало и до три пута већу потрошњу гаса, очигледан је доказ да су неопходне озбиљне промене државе према руковођењу јавним предузећима која све чешће своје проблеме "крпе" захватајући из џепова грађана, саопштено је из УРС-а.

Уједињени региони Србије упозорили су да, у атмосфери предизборне кампање, не сме остати незапажена и некажњена очигледна пљачка грађана Војводине преко децембарских рачуна за гас.

Понашање јавног предузећа Србијагас, које је на децембарским рачунима грађанима зарачунало и до три пута већу потрошњу гаса, очигледан је доказ да су неопходне озбиљне промене државе према руковођењу јавним предузећима која све чешће своје проблеме "крпе" захватајући из џепова грађана, саопштено је из УРС.

Та странка указује да је основана сумња да је испоручени гас био лошег квалитета, као и да су уместо чистог гаса у систем пуштане велике количине ваздуха.

Објашњења која је до сада понудио дистрибутер су обични изговори и не отклањају сумње да руководство Србијагаса на тај начин покушава да обезбеди плате запосленима и смањи дефицит предузећа, стоји у саопштењу.

Зар није довољно што се држава задужила за око милијарду евра гарантујући кредите Србијагаса, пита УРС.

У саопштењу се истиче да је понижавајуће да се грађанима, потрошачима гаса, није обратио нико од званичника Србијагаса, а да су се много другачије понашали када су пропагирали увођење гаса као најјефтинијег енергента за домаћинства.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 29. јан 2014, 21:05) - Kafka [нерегистровани]

Proces

Strava, nema greške u očitavanju vaših satova. To što smo malo pustili vazduha u gas vaši satovi će uredno očitati kao potrošnju gasa. To što neće uspeti stan da ugrejete ni posle 5 sati grejanja, Srbijagas će vam uredno naplatiti na kraju meseca.
Bilo da ste glasali za one druge ili za nas(SPS)
Svako dobro želi vam Srbijagas

(понедељак, 27. јан 2014, 17:40) - anonymous [нерегистровани]

srbijagas

U opstinama koje snabdeva gasom Srbijagas cene su nize 4-5 dinara po kubiku i nema gresaka u ocitavanju utrosenih kolicina gasa.Za probleme oko racuna obratite se svojim lokalnim distributerima(u N.Sadu DPNSGas).