Читај ми!

Кандидати "Српске" воде у три општине

Кандидати "Српске" за градоначелнике општина Зубин Поток, Лепосавић и Звечан победили су у првом кругу избора, сазнао Танјуг. Званични резултати ЦИК-а у петак.

У општинама Лепосавић, Зубин Поток и Звечан победу у првом кругу локалних избора однели су кандидати Грађанске иницијативе "Српска", сазнаје Танјуг из извора блиских Централној изборној комисији.

"У Лепосавићу, Звечану и Зубином Потоку кандидати 'Српске' победили су у првом кругу, док досадашњи ток бројања на северу Митровице, без три гласачка места (где су били инциденти), показује да води кандидат Демократске партије Косова Агим Дева, а друга је Адријана Хоџић", рекао је тај извор.

Члан изборне комисије Косова Ненад Рикало рекао је раније да је кандидат Грађанске иницијативе "Српска" Стеван Вуловић, према незваничним резултатима, победио у првом кругу избора за градоначелника општине Зубин Поток.

Рикало је Танјугу рекао да је, након пребројавања гласова за општину Зубин Поток, Вуловић са листе "Српска" освојио 1.640 гласова, или око 90 одсто свих пребројаних гласова.

Рикало је додао и да ће званични, прелиминарни резултати бити познати у петак.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 08. нов 2013, 07:05) - anonymous [нерегистровани]

Kula

Shvatili ljudi ozbiljno kako se brani njihov interes i interes njihovih porodica. Verujemo da će se Srbi u severnom delu Kosovske Mitrovice animirati i izaći na ponovljene izbore kako bi se moglo da krene u formiranje zajednice srpskih opština.

(четвртак, 07. нов 2013, 21:04) - anonymous [нерегистровани]

srecno.

sa srecom.