Читај ми!

Николић у Москви

Томислав Николић допутовао је у дводневну посету Русији, где ће се сутра састати са Владимиром Путином. Николић ће учествовати на руско-српској инвестиционој конференцији у Москви.

Председник Томислав Николић борави у дводневној посети Русији, током које ће се сусрести с председником те земље Владимиром Путином.

Како је најавила Прес служба председника Србије, разговараће се, између осталог, о билатералним односима Србије и Русије, напретку радова на "Јужном току", руским улагањима у српску железницу и актуелним и потенцијалним инвестицијама у Србију, извозу Србије у Русију, као и о актуелној ситуацији у свету.

Другог дана посете, Николић ће учествовати на руско-српској инвестиционој конференцији у Москви, на којој ће више од 70 пројеката из различитих сектора привреде бити представљено потенцијалним инвеститорима, наведено је у саопштењу.

број коментара 19 Пошаљи коментар
(среда, 30. окт 2013, 20:13) - мр Рако Премовић [нерегистровани]

Блискос наша са Русима

Нама и Русима - за разлику од многих католика, православље није силом наметнуто - за њега смо се жестоко и болно изборили. То је оно што нас чини нераздвојним и што ће заувек тако и осати. 

(среда, 30. окт 2013, 09:33) - anonymous [нерегистровани]

Повратак

Требало би да се врати и да решава проблеме у Србији.

(среда, 30. окт 2013, 07:39) - anonymous [нерегистровани]

sjajno

Predsednik poneo punu torbu ordenje, ima da odlikuje celu rusku Dumu.

(среда, 30. окт 2013, 01:30) - Novinar [нерегистровани]

Prijateljstvo

Raduje me da ova Vucic i Nikolic sve cine na zblizavanju nase zemlje i prijateljske Rusije. Srbiju i Rusiju vezuje dugogodisnje prijateljstvo, i to je odnos koji trebamo da gradimo i negujemo da bude sto bolji.

(среда, 30. окт 2013, 00:39) - Иван - Ниш [нерегистровани]

У поверењу.

Рећићу вам нешто проверено и 100% тачно, у поверењу, али немојте никоме да кажете.
Срби и Руси нису браћа зато што су православни, већ су православни и једни и други зато што су браћа!

(среда, 30. окт 2013, 00:38) - Mane [нерегистровани]

Pametni i složni

Ja sam Srbin sa Kosova,učesnik u ratu (Košare),tako da znam o čemu govorite,ali od nečeg moramo krenuti.Snagu neke države možemo uopšte posmatrati kroz vise stavari ali najbitnija je ekonomija I brojno stanje.
Jedno je sa drugim vezano a tamo gde nema Srba nema ni Srbije.Stoga smatram da ako hoćemo da nešto uradimo sa nama,da se pridignemo da krenemo napred,moramo da promenimo pristup problemu i ja mislim da je ekonomija prava stvar.Kad ekonomski ojačamo,i naše brojno stanje se uveća onda će biti lakše.Na kraju krajeva nije zemlja papir da se može izgubiti,već će zemlja uvek biti tu gde jeste.

(уторак, 29. окт 2013, 23:17) - Александар [нерегистровани]

одговор за "Dokle?"

Не пресељавај ти ,драги пријатељу , нашег председника Николића нигде, већ га пусти да развија што боље и присније односе са братском, православном, словенском Русијом ... а теби , кад их већ волиш , срећан пут у ЕУ и НАТО (и са њима заједно ,под оружјем, у Авганистан , Ирак , Либију, Сирију... па докле стигнеш).

(уторак, 29. окт 2013, 22:51) - Geronimo [нерегистровани]

Bezbednost

Prica o ekonomiji i buducnosti je uzaludna kad ne postoji bezbednost,mnogi Srbi jos ne znaju sta je njihova drzava a to vodi u propast.

(уторак, 29. окт 2013, 22:39) - Mane [нерегистровани]

Istovetno

Ameri i Rusi kao velike sile, slično razmišljaju.Pošto smo mi ruinirani,moramo da vodimo računa I o istoku I o zapadu.U interesu Srpskog naroda,zarad našeg opstanka je dobar odnos sa svima.A još ako možemo od toga I da zaradimo,što da ne.Ekonomija nepoznaje granice niti istok i zapad.

(уторак, 29. окт 2013, 21:58) - anonymous [нерегистровани]

Šta bre....

U politici nema prijateljstva samo interesi i basta. Ne glumimo neke fantazije, ta su vremena prohujala.