Читај ми!

СНС не намерава да укида аутономију

СНС не намерава да укида аутономију Војводине, већ намерава да омогући да грађани сваког дела Србије живе потпуно нормално, рекао Небојша Стефановић.

Председник Скупштине Србије Небојша Стефановић рекао је да није добио никакву званичну иницијативу за укидање аутономије Војводине, као и да Српска напредна странка, чији је функционер, не намерава да укида аутономију Покрајине.

"Нисам добио ту иницијативу. Што се тиче Српске напредне странке не намеравамо да укидамо било какву аутономију. Намеравамо да омогућимо да грађани сваког дела Србије живе потпуно нормално, јер смо сви нажалост једнако сиромашни", рекао је Стефановић за Радио-телевизију Војводине.

Стефановић је оценио да ће, када буду обезбеђени услови да сви живе боље и да сви имају више новца, све сличне иницијативе бити много мање интересантне у очима јавности, а много више ћемо се бавити тиме како да имамо бољи живот.

Поједине политичке организације последњих дана покретале су питање редефинисања статуса Војводине, па и да би Србија новим уставним уређењем требало да укине Аутономну покрајину Војводину како је изјавио лидер Напредног клуба Чедомир Антић, док је новоформирани Политички покрет "Трећа Србија", идејом о децентрализацији Србије предложило да Нови Сад постане главни град Србије.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи