Читај ми!

Захтев за легализацију споменика није стигао

Иако је председник општине Прешево Рагми Мустафа рекао да је поднет захтев за легализацију споменика припадницима ОВПМБ, из Министарства правде тврди да такав захтев нису примили.

Председник општине Прешево Рагми Мустафа рекао је да је локална администрација општине поднела захтев за легализацију недавно уклоњеног споменика припадницима ОБПМБ. Министарство правде негира да је стигао такав захтев.

"Локална администрација поднела је Министарству правде захтев за легализацију споменика који је био у центру Прешева", рекао је Танјугу Мустафа.

Према речима председника општине Прешево, захтев је поднет и ОЕБС-у и Координационом телу за југ Србије.

Међутим, из Министарства правде кажу да није стигао захтев за легализацију споменика ОВПБМ.

"Захтев локалне администрације за легализацију споменика у Прешеву није стигао у Министарство", рекао је Танјугу министар правде Никола Селаковић. 

Спорни споменик ОВПМБ у центру Прешева уклонили су 20. јануара припадници Жандармерије.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи