Sitroen za Ivanu Španović

Ivana Španović, osvajač zlatne medalje za Srbiju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Bigošću, dobila je vredne, prigodne poklone od ASS, kompanije Sitroen i Delta Sporta.

Atleski savez Srbije darovao je Španovićevu novčanom nagradom od 400,000,00 dinara, dok je automobilska kompanija Sitroen, kao poklon našoj najboljoj atletičarki namenila brendirani automobil ,,sitroen c1".

Kompanija Delta Sport, poželela je Ivani puno uspeha na Olimpijskim igrama, i poklonila joj sportsku opremu za treninge i takmičenja.

Ivani Španović pokloni će biti uručeni pred početak finala Kupa Srbije, koji se održava 27. jula u Kragujevcu, na stadionu ,,Čika Dača". Nagrde će uručiti predsednik ASS, gospodin Velimir Ilić.

Takmičenje finala atletskog Kupa Srbije počinje od 16 časova i 30 minuta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи