Читај ми!

Počele prijave za 36. Beogradski maraton

Prijave za 36. Beogradski maraton otvorene su u sredu, tako da svi zainteresovani takmičari mogu da se prijave za najveću sportsku manifestaciju u Beogradu.

Putem sajta Beogradskog maratona bgmarathon.org biće omogućene prijave za naredni maraton, koji će biti održan u nedelju 23. aprila naredne godine.

"Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2.990 dinara (25 evra za strane državljane). U učesničkom paketu, očekuje vas startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, onlajnu rezultati i diploma", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10 km, da istrčite polumaraton - 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton - 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone", stoji u saopštenju Beogradskog maratona.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се