Читај ми!

Otvorene prijave za Žensku trku na Adi Ciganliji

Prijave za "DM Žensku trku", koja će biti održana 2. oktobra na Adi Ciganliji, zvanično su otvorene, saopšteno je iz "Beogradskog maratona". Sve zainteresovane žene mogu se prijavti preko sajta Beogradskog maratona www.bgdmarathon.org/dm-zenska-trka.aspx.

Trka duga 7.700 metara biće održana se na kružnoj stazi oko Savskog jezera, a počeće u 10 časova. Start i cilj će biti kod Okruglog kupatila.

"Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju. Uz to, ovogodišnji slogan trke poručuje ženama da uz malo volje mogu da pobeđuju sopstvene životne rekorde", navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Organizatori su pozvali da se što više žena prijavi za ovu trku.

"Sve učesnice "DM Ženske trke" koje se prijave putem sajta Beogradskog maratona, dobiće trkački paket, zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora dm, a nakon pređenih 7,7 km na cilju ih očekuju medalje i osveženje", dodaje se u saopštenju.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво