Читај ми!

Gocić: Spremni smo za meč u Berlinu

Vaterpolisti Novog Beograda otputovali su Berlin gde će u sredu od 19.30 časova protiv Špandaua igrati meč prvog kola B grupe Lige šampiona.

Velika neizvesnost bila je prisutna u uvertiri ovog duela, s obzirom da je postojala mogućnost da utakmica bude otkazana usled značajnog broja igrača u redovima nemačkog šampiona koji su bili zaraženi virusom korona. Ipak, čelnici LEN-a su doneli konačnu odluku pa će Novobeograđni i Berlinci odmeriti snage po unapred utvrđenom terminu.

"Svi parametri ukazuju na to da spremno dočekuju utakmicu u Berlinu", rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić i naveo:

"Činjenica je da su u okolnosti u pripremi ovog duela bile malo čudne, jer sve do ponedeljka nismo znali da li će se utakmica igrarti. Ali, najvažnije je da smo potpuno spremni za izazov koji nam predstoji i igraćemo u najjačem mogućem sastavu. Potrudićemo se da pružimo maksimum i na pravi način počnemo novi ciklus takmičenja u Ligi šampiona. Nadam se da ukoliko budemo dali sve od sebe da ćemo zabeležiti pobedu i da ćemo se u Beograd vratiti sa tri boda".

Kapiten Novobeograđana Dušan Mandić naglasio je da će on i njegovi saigrači imati maksimalno ozbiljan pristup.

"Drago nam je da ćemo ipak biti u prilici da odigramu utakmicu u Berlinu. Bez obzira na to u kakvom sastavu će nastupiti ekipa Špandaua, imamo ćemo maksimalan respekt i u meč ćemo ući odlučno i veoma agresivno. Samo na taj način možemo da napredujemo, podižemo formu i dostignemo visok nivo igre što nam je cilj", zaključio je Mandić.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво