Читај ми!

Uroš Stevanović novi selektor vaterpolista Srbije

Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije (VSS) usvojio je predlog Stručnog saveta i na sednici za selektora muške seniorske reprezentacije imenovao je Uroša Stevanovića, aktuelnog trenera Radničkog.

Uroš Stevanović je na mestu selektora Srbije zamenio Dejana Savića, koji je prvog oktobra podneo neočekivanu ostavku na ovu funkciju.

Stevanović će biti treći selektor srpske reprezentacije. Pre njega funkciju su obavljali Dejan Udovičić (2006-2012) i Dejan Savić (2012-2022).

Uroš Stevanović je pre nego što je preuzeo Radnički 2013. samosalno vodio Partizan sa kojim ima titulu Super kupa. Sa Radničkim je igrao finale Lige šampiona, osvojio je dva nacionalna kupa, jednu titulu domaće lige i jednu titulu regionalne lige savladavši Jug i Mladost na fajnal foru u Zagrebu.

Radio je i u stručnom štabu Kazahstana sa kojim je osvojio zlato na prvenstvu Azije, a izuzetne rezultate ostvario je sa mlađim reprezentativnim kategorijama. Na četiri takmičenja je od 2019. osvojio dve zlatne i dve srebrne medalje. 

Selektor je potpisao ugovor sa reprezentacijom zaključno sa Olimpijskim igrama u Parizu 2024. sa mogućnošću produženja. 

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара