Читај ми!

Savić: Sa Mađarima za prvo mesto u grupi

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je uoči sutrašnjeg vaterpolo klasika protiv Mađarske da će taj duel odrediti pobednika D grupe Evropskog šampionata u Splitu.

Srbija u derbi meč drugog kola D grupe, koji počinje u sredu od 19.00, ulazi posle ubedljive pobede nad Izraelom (18:3), dok je Mađarska još ubedljvije savladala Sloveniju (23:7).

"Taj duel znači ko će biti prvi u grupi i direktan učesnik četvrtfinala. Analiziraćemo igru protiv Izraela u kojoj je bilo grešaka, kao što ćemo analizirati i Mađare, najjačeg rivala u grupi", izjavio je Savić, a preneo zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Mađarska je posle Svetskog prvenstva u Budimpešti, na kom je zauzela sedmo mesto, smenila selektora Tamaša Merca, a na njegovo mesto došao je Žolt Varga.

"Njihov najveći motiv je da se u novom sastavu predstave na taj način da se zaboravi neuspeh u Budimpešti. Imamo naše adute, znamo koga treba da zaustavimo. Atmosfera je odlična i optimistički očekujemo duel", rekao je o Mađarima srpski vaterpolista Lazar Dobožanov.

Vaterpolisti Srbije grupnu fazu Evropskog prvenstva u Splitu zatvaraju duelom protiv Slovenije 2. septembra u 12.00.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво