Читај ми!

Uspešan start “delfina“ na "Sardinija kupu" nadigrana Hrvatska

Vaterpolisti Srbije savladali su Hrvatsku sa 9:7 (3:0, 2:2, 2:4, 2:1) na startu "Sardinija kupa". Srbija u utorak igra protiv Grčke.

U prvom kolu Sardinija kupa u Sasariju Srbija je zasluženo, posle bolje igre, pobedila Hrvatsku. Samo sredinom treće četvrtine naša reprezentacija nije kontrolisala igru i rezultat i za četiri minuta je Hrvatska uspela da izjednači na 6:6 posle vođstva srpskog sastava 6:2.

Do tog vođstva Srbija je došla odličnom odbranom u prvoj četvrtini a u napadu su Radulović dva puta i Stojanović obezbedili prednost koja je unela mir u igru. Odmah na početku druge četvrtine bilo je 4:0 posle gola Viktora Rašovića. Tek posle skoro 12 minuta je probijena naša odbrana. Prvo je pogodio Lazić, zatim je spretan bio Vrlić ali je Radulovićev treći gol vratio mir u naš tim. Bilo je i 6:2 na startu trećeg dela zahvaljujući Velkiću. Usledio je opisani pad, posle 6:6 Srbija je povela golom Mandića.

Ponovo je bila odbrana na visini, nade Hrvatske su srušili Vučinić i prvom golom u reprezentaciji Pljevančić. Tih 9:6 sredinom četvrtine je sačuvano do kraja, rival je samo ublažio poraz.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Marko Radulović sa tri gola, dok su Dušan Mandić, Petar Velkić, Đorđe Vučinić, Luka Pljevančić, Ognjen Stojanović i Viktor Rašović postigli po jedan.

"Vidi se da smo u pripremama i jedni i drugi. Tromi smo, teški, ali je to normalno. Sve vreme smo kontrolisali igru i rezultat, momci su pokazali veliku želju i to je dobro", izjavio je selektor Dejan Savić za sajt Saveza.

Srbija u utorak od 18.30 igra sa Grčkom.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво