Читај ми!

“Delfini“ protiv Crne Gore u borbi za peto mesto

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra protiv Crne Gore duel za plasman od petog do osmog mesta na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Susret počinje u 14.30. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Posle poraza od Hrvatske u četvrtfinalu (14:12), naša selekcija igra meč za plasman od petog do osmog mesta protiv starih znanaca. Rival je Crna Gora. Koliko je na jedne i druge uticao poraz u borbi za polufinale ostaje da se vidi. Obe selekcije su se nadala prolasku u polufinale.

Naravno, da su obe selekcije slavile u četvrtfinalnim duelima, ponovo bismo gledali isti meč. Ipak, ne baš isti, ulog bi bio veći. Ovako duel, pre svega, donosi međusobni prestiž i nastavak borbe za peto mesto na Svetskom prvenstvu.

U taboru naše selekcije ističu da su spremni za ovaj duel i da je cilj pobeda. Respektuju rivala, kog odlično poznaju, ali kažu da se oslanjaju samo na svoju igru.

Susret u Budimpešti počinje u 14.30. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Raspored današnjih mečeva na Svetskom prvenstvu:

Polufinale:
16.00
Italija - Grčka
19.30 Španija - Hrvatska

Plasman 5-8. mesta:
14.30
Srbija - Crna Gora (RTS2)
21.00 Mađarska - SAD  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво