Читај ми!

Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog spremni za turnir u Budvi, ciljevi jasni

Narednog vikenda u Budvi se igra pretposlednji turnir Jadranske lige. Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog pokušaće da ostvare što bolje rezutate pred poslednji turnir koji se igra u Zagrebu i na taj način ostvare zacrtani cilj, Novi Beograd da kao prvoplasirana ekipa bude domaćin završnog turnira, a Radnički plasman na fajnal-for.

Vaterpolisti Novog Beograda lideri su regionalne lige sa maksimalnih šest pobeda, trener Vladimir Vujasinović najavljuje jasne ciljeve - tri pobede.

Prvi rival biće ekipa Radničkog iz Kragujevca, petak od 20.40, a potom su za subotu i nedelju zakazani dueli sa Primorcem iz Kotora, odnosno Solarisom iz Šibenika.

"I pred početak prvog turnira Jadranske lige, koji se igrao na našem bazenu, rekao sam da je cilj sasvim jasan, a to je da želimo da budemo domaćini završnog turnira u martu. Da bismo to ostvarili, potrebno je da budemo prvi na kraju ovog ligaškog dela."

"U Budvu putujemo da pobedimo sve tri utakmice kako bismo olakšali sebi posao na poslednjem turniru koji će se igrati u Zagrebu", rekao je trener Novog Beograda Vlada Vujasinović na konferenciji za medije.

Vaterpolisti Radničkog: Cilj je Fajnal-for

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, aktuelni šampioni regionalne lige, spremno dočekuju drugi ovosezonski turnir u Budvi sa željom da se pobedama približe cilju - plasmanu na Fajnal-for.

Kragujevčani će startovati u četvrtak (18.50 časova) duelom sa domaćom Budvom, a potom ih očekuju okršaji sa Novim Beogradom (petak, 20.40), Jadranom iz Herceg Novog (subota, 18.50) i timom Mladosti iz Zagreba (nedelja, 10.00).

Na prvom turniru u Splitu Kragujevčani su ostvarili tri pobede i dva remija, a mečevi u Budvi će im umnogome odrediti sudbinu oko plasmana na Fajnal-for, gde žele da odbrane titulu.

"Poslednjih par dana nismo bili kompletni, što zbog zdravstvenih problema, što obaveza reprezentativaca, ali ćemo pokušati da to prevaziđemo i odigramo što bolje. Prva utakmica sa Budvom je najlakša na papiru i iskoristićemo je da dobro otvorimo turnir, ali moramo u nju ući ozbiljno i bez opuštanja", izjavio je Miloš Miličić, jedan od najiskusnijih igrača Radničkog za klupski sajt.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво