Читај ми!

Zvezda posle drame u Ligi šampiona, Srbija sa tri predstavnika u eliti

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su u revanš meču baraža u Beogradu igrali sa Savonom 11:11. U prvom meču u Italiji, crveno-beli su pobedili 9:8. Srbija će u vaterpolo Ligi šampiona imati tri predstavnika, pored Zvezde u eliti igraće Novi Beograd i Radnički.

Crvena zvezda je, posle velike drame na Dorćolu, odigrala 11:11 (4:2, 2:3, 1:3, 4:3) sa Savonom i obezbedila Srbiji trećeg predstavnika u vaterpolo Ligi šampiona.

Crveno-beli su u prvom meču u Italiji ostvarili trijumf 9:8, pa im je nerešen rezultat u Beogradu omogućio da se pridruže Novom Beogradu i Radničkom u eliti.

Zvezda je odlično počela revanš meč, a izabranici trenera Aleksandra Filipovića na sredini druge četvrtine imali četiri gola prednosti - 6:2.

Ipak, Savona se vratila u igru, do poluvremena smanjila na 6:5, a na ulasku u poslednjih osam minuta italijanski tim je imao prednost 8:7.

Crveno-beli nisu dozvolili da se gosti odlepe, ponovo su preokrenuli rezultat i na tri minuta do kraja došli do dva gola prednosti - 11:9.

Savona je još jednom uzvratila, došla do izjednačenja, ali je Zvezda zadržala loptu do kraja utakmice i došla do velikog uspeha.

Zvezda će igrati u grupi B, u kojoj su Jug, Marselj, Pro Reko, Hanover, Špandau, Steaua i OSC, dok su u grupi A Radnički, Novi Beograd, Olimpijakos, Jadran Split, Ferencvaroš, Dinamo Tbilisi, Breša i Barseloneta.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво