Radnički iz Kragujevca kompletirao odbranu

Posle golmana reprezentacije Srbije, Lazara Dobožanova, i drugi čuvar mreže Radničkog, Stefan Todorovski, produžio je ugovor sa klubom, pa će njih dvojica i naredne sezone činiti golmanski tandem, uz nekoliko mladića iz juniorskog pogona koji sve češće dobijaju šansu.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak prve korake načinio je u Partizanu, a posle šest sezona u „crno-belom" taboru, proveo je sedam u ekipi Crvene zvezde. Prošao je i mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a u Kragujevac je stigao prošlog leta, sa reputacijom najboljeg golmana Evropskog prvenstva za juniore 2015. godine.

"U Radnički sam došao jer sam čuo da se ovde jako dobro radi i da je ovo najbolja sredina za napredak. U prošloj sezoni sam se u to i uverio i zaista sam prezadovoljan kako sve funkcioniše u klubu, od uprave, preko trenera, do igrača. Mislim da će sve to potrajati. U klubu vlada izuzetno zdrava atmosfera, radi se jako kvalitetno i nije bilo dileme oko nastavka saradnje", istakao je Todorovski.

Kao produkt kvalitetnog rada, u Kragujevac sve češće stižu i trofeji, pa su tako u protekloj sezoni osvojeni Kup Srbije i Regionalna A2 liga, dok je Prvenstvo otkazano zbog epidemije koronavirusa.

"Zadovoljan sam prošlom sezonom, osvojili smo Kup i A2 ligu i mislim da smo mogli mnogo i u Prvenstvu. Što se mojih igara lično tiče, uvek može bolje. I klub i ja imamo dosta prostora za napredak i siguran sam da ćemo se zajedno uzdizati. Bez obzira koja se takmičanja budu igrala u predstojećoj sezoni, očekuju nas kvalitetne utakmice, kroz koje ćemo svi imati šansu da napredujemo. Nadam se da će sledeća sezona biti uspešna kao ova", zaključio je Todorovski.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво