"Delfini" protiv Španije za plasman u polufinale Svetske lige

Vaterpolo reprezentacija Srbije od 18 časova igra protiv Španije za plasman u polufinale Svetske lige. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultat na našem portalu.

Mesec dana posle susreta u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, novi duel svetskog i evropskog vicešampiona - Španije i olimpijskog prvaka - Srbije.

Srbija će dočekati Španiju bez Branislava Mitrovića, Save Ranđelovića, Andrije Prlainovića i Strahinje Rašovića zbog klupskih obaveza, a izostaće i povređeni Duško Pijetlović.

Vaterpolisti Srbije su najtrofejniji tim Svetske lige, dok Španija ima nameru da prvi put osvoji taj pehar.

Selektor vaterpolo rerezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je da će ekipa, uprkos izostanku nekoliko standardnih igrača, učiniti sve da pobedi Španiju i plasira se u polufinale Svetske lige, odnosno na završni turnir.

Sević je ponovio je da u situaciji kada je obezbeđen plasman na Olimpijske igre Svetska liga služi pre svega da se ekipa okupi i bude zajedno.

Pobednik ovog duela će se plasirati u polufinale koje se igra 14. marta.  

Utakmica između vaterpoliste Srbije i Španije igra se od 18 časova na bazenu "Milan Gale Muškatirović" uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво