Ćuk: Nemamo medalju, ali imamo pouku

Srpski vaterpolista Miloš Ćuk, posle pobede protiv Italije i osvajanja petog mesta na Evropskom prvenstvu, izjavio je da ostaje žal zbog poraza od Španije u četvrtfinalu na peterce.

"Bilo je teško, ponovo sa igračem manje (nije igrao bolesni Duško Pijetlović, prim. aut). Na kraju velika žal ostaje zbog Španije. Nemamo medalju, ali imamo sada pouku", rekao je Ćuk novinarima u Budimpešti.

Najbolji strelac Srbije na turniru Dušan Mandić, čijim je pogotkom obezbeđena pobeda protiv svetskih šampiona Italijana, rekao je da je utakmica očekivano bila neizvesna.

"Lepo je kada se završi pobedom. Tvrda, očekivana utakmica. Lepo što smo slavili protiv svetskog prvaka. Peti smo nije smak sveta, sada smo na zemlji. Imamo šta da radimo, imamo vremena, znamo na čemu smo", poručio je Mandić.

"Nije slučajno što su Španija i Mađarska u finalu. Najjača liga je Mađarska, a svi igrači Španije igraju za Barselonetu. Mi smo raštrkani, ali idemo dalje", zaključio je Mandić.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво