"Delfini" ubedljivi protiv Japana za plasman u polufinale

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Svetske lige, pošto su u ruskoj Ruzi, u četvrtfinalu takmičenja, savladali Japan sa 19:10. Protivnik u polufinalu biće selekcija SAD (subota, 19.00).

Izabranici Dejana Savića nastavili su sa ubedljivim partijama u Ruzi, gde se igra završni turnir Svetske lige. "Delfini" su u četvrtfinalu savladali Japan sa 19:10 (4:1, 6:0, 4:3, 5:6).

Srbija je odlično ušla u meč i Japancima nije dozvolila zrno nade da mogu do iznenađenja. Već na poluvremenu "delfini" su imali prednost od 10:1, da bi se u nastavku opustili i dozvolili protivniku da dođe do, za naše pojmove, velikog broja golova.

Srbija: G. Pijetlović, Subotić 3, Rašović 1, Ranđelović 1, Ćuk 1, D. Pijetlović 1, Ubović 4, Aleksić 1, Drašović 1, Filipović 2, Prlainović 1, S.Mitrović 3, B.Mitrović. Selektor: Savić;

Japan: Tanamura, Adaši, Kavamoto, Šiga 2, Jošida, Ida, Šimicu 1, Takata, Arai 2, Inaba 1, Okava 3, Araki 1, Fukušima. Selektor: Omoti.

Srbija će u borbi za finale igrati protiv selekcije SAD, koja je sa 8:5 savladala Rusiju.

U drugom polufinalu sastaju se Italija i Hrvatska. 

"Delfini" brane titulu osvojenu prošle godine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво