Читај ми!

Kapiten Gocić: Najveća čast u životu!

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije rasplakao se posle dodele medalja na Svetskom prvenstvu u Kazanju, i rekao je da mu je "najveća čast u životu" što je bio kapiten ovim saigračima.

"U poslednjih par meseci definitivno je tako (da Srbija pobeđuje). Po ko zna koji put kažem da mi je najveća čast u životu što sam kapiten ovim momcima", rekao je Gocić za RTS sa zlatnom medaljom oko vrata.

Tada su ga saigrači koji su bili pored prekinuli skandiranjem "uzmi, Žile, svetsku titulu" i "jedan je Žile kapiten", nakon čega se Gocić odmaknuo od kamere i šakom prekrio oči.

Posle toga se sabrao i kratko rekao: "Pored toga što su veliki ljudi, oni su i ogromni šampioni. Ja sam najsrećniji što sam njihov kapiten".

Andrija Prlainović je proglašen za zvanično najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Kazanju.

"Nebitno je to sve. Večeras smo svedoci istorije. Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način. Biti deo ovog tima je privilegija. Čast je biti samo deo ovog tima, a ono što smo mi uradili u poslednje dve godine će se prepričavati godinama", rekao je Prlainović.

Filip Filipović je kazao da je "bilo nemoguće" pobediti Srbiju.

"Ono što je slomilo Hrvatsku je naše srce i zaista čestitam svim saigračima. Nisu u pitanju dodavanja i golovi, bila je ovo ekipa koju je bilo nemoguće nadigrati, nemoguće pobediti. Voleo bih da čestitam stručnom štabu i saigračima i želimo da pozdravimo celu naciju. Ovo je zaista velika, velika privilegija, biti deo ovog tima", rekao je Filipović.

Na pitanje zašto selektor Dejan Savić ponovo nije skakao u bazen, Filipović je u šali odgovorio: "Selektor se malo ugojio, nismo bili sigurni da ćemo ga izvaditi".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво