Читај ми!

SP Kazanj: Crna Gora peta, Amerikanci sedmi

Vaterpolisti Crne Gore savladali su Mađarsku 10:9 i zauzeli peto mesto na Svetskom prvenstvu koje se održava u Kazanju. Amerikanci savladali Australiju u borbi za sedmo mesto.

Tim Ranka Perovića je u svojoj poslednjoj utakmici na turniru uspeo da se delimično revanšira Mađarskoj za poraz u finalu na prvenstvu sveta u Barseloni pre dve godine.

Crna Gora je protiv Mađara samo jednom gubila, i to na početku meča (1:0), a zatim je, predvođena Ivovićem i golmanom Lazovićem, koji je zabeležio deset odbrana, uspela da dođe do trijumfa.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Ivović sa tri gola, dok su Pasković i Janović postigli dva pogotka. U selekciji Mađarske istakli su se Erdelji, Hošnjanski i Varga sa dva gola.

Sedmo mesto na SP pripalo je Sjedinjenim Američkim Državama koje su bile bolje od Australije sa 10:6.

Finale između Srbije i Hrvatske igra se od 21 sat, dok je duel za treće mesto u kom se sastaju Italija i Grčka na programu od 19.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи