Читај ми!

Preminuo Nenad Manojlović

Nenad Manojlović, istaknuti vaterpolo stručnjak i sportski radnik, iznenada je preminuo u 60. godini, potvrđeno je RTS-u u Vaterpolo savezu Srbije.

Manojlović je preminuo na putu prema Sofiji, gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Rođeni Beograđanin, Manojlović je tokom igračke karijere najviše nastupao za Partizan. Bio je trener crno-belih sa kojima je osvojio duplu krunu 1995, a uspešno je vodio i Niš.

Reprezentaciju SR Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore, Manojlović je vodio u periodu od 2000. do 2004. Na Olimpijskim igrama osvojio je srebrnu 2004. i bronzanu medalju 2000. godine.

Sa svetskih prvenstava ima srebro 2001. i bronzu 2003, sa evropskih prvenstava zlata 2001. i 2003, sa Svetskog kupa bronzu 2002. i sa Svetske lige srebro 2004. godine.

Nenadov brat Predrag Manojlović, takođe bivši istaknuti vaterpolista i sportski radnik, preminuo je pre samo dva meseca.

Datum komemoracije i sahrane Nenada Manojlovića biće naknadno objavljeni.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи