Читај ми!

Odbojkašice Srbije sa Amerikankama u meču odluke grupe C

Odbojkašice Srbije u duelu sa Amerikankama u utakmici petog, poslednjeg kola grupe C na Svetskom prvenstvu odlučuju o prvom mestu u grupi. Meč počinje u 19 časova, a njegov tok i kretanje rezultata možere pratiti na našem portalu.

Aktuelne svetske šampionke, odbojkašice Srbije su odlično počele odbranu titule serijom pobeda nad Kazahtanom, Nemačkom, Bugarskom i Kanadom u grupnoj fazi prvenstva i već su obezbedije plasman u naredno takmičenje ali će se u večerašnjem duelu sa selekcijom Amerike boriti za prvo mesto u grupi.

Na drugoj strani i Amerikanke su osvojile četiri pobede i trenutno su prve u grupi sa 12 bodova sa jednim bodom više od naše selekcije.

U dosadašnjim međusobnim duelima selekcija Amnjerike vodi u pobedama ali su naše odbojkašive u poslednjem duelu u Ligi nacija igranom u avguatu mesecu odnele pobedu sa 3:2.

Po pravilima nadmetanja plasman u drugu fazu izboriće po 4 reprezentacije iz sve 4 grupe, koje će biti svrstane u 2 grupe sa po 8 selekcija. U F grupi u Lođu, u Poljskoj igraće po 4 rerpezentacije iz C i B grupe, dok će u E grupi u Roterdamu, u Holandiji, igrati po 4 selekcije iz A i D grupe.
U drugoj fazi, sve reprezentacije će odigrati po 4 meča protiv selekcija koje nisu bile u njihovoj grupi.

Utakmica odbojkašica Srbije i Amerike počinje u 19 časova, a njen tok i kretanje rezultata možere pratiti na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво