Читај ми!

Odbojkašice Srbije počele pripreme za Svetsko prvenstvo

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, odradila je tri treninga u okviru priprema za Svetsko prvenstvo 2022, koje će se odigrati u Holandiji i Poljskoj od 23. septembra do 15. oktobra.

Danijele Santareli, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, na pripreme je pozvao 17 igračica.

Na spisku su: tehničari: Bojana Drča i Slađana Mirković; korektori: Ana Bjelica i Tijana Bošković; libera: Teodora Pušić, Bojana Gočanin i Aleksandra Jegdić; blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Jovana Kocić i Minja Osmajić; primači: Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović i Sara Lozo.

Seniorke Srbije će trenirati u dvorani SC Voždovac na Banjici, u Beogradu, do 11. avgusta, kada je planiran odlazak na Kopaonik. Bazični deo priprema na Kopaoniku biće sprovden od 11. do 24. avgusta.

Po povratku u Beograd, seniorke Srbije odigraće prijateljsku utakmicu sa Holandijom, krajem avgusta.

Početkom septembra Srbija putuje u Napulj, gde će igrati na pripremnom turniru tri pijateljske utakmice, protiv Italije, Turske i Poljske.

Ekipa Srbije aktuleni je šampion sveta i u odbranu svetskog trona kreće iz grupe C, gde će biti sa SAD, Nemačkom, Bugarskom, Kanadom i Kazahstanom.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво