Читај ми!

Odbojkaši Srbije za RTS: Daćemo maksimum u borbi za bronzu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Italije u polufinalu Evropskog šampionata sa 3:1 i danas će se boriti za bronzanu medalju i to protiv domaćina turnira selekcije Poljske. Posle meča naši odbojkaši su za RTS analizirali poraz i istakli da će dati sve od sebe u borbi za bronzanu medalju.

Selektor reprezentacije Slobodan Kovač i naši odbojkaši su ukratko analizirali meč sa Italijom konstatujući da je mlada ekipa suparnika bila mnogo motivisanija u duelu, a da je naš tim, iako je poveo na početku, potom propustio nekoliko šansi da načine preokret u meču.

Govoreći o predstojećem duelu za bronzanu medalju sa domaćinima Poljskom konstatovali su da je na prvenstvu bila velika konkurencija, a da će predstojeći meč bitu svakako težak.

Veliki je uspeh osvojiti medalju na ovakvom takmičenju i istakli su da će učiniti sve da se što više odmore i pripreme za predstojeći duel i osvoje bronzu.

Duel odbojkaša Srbije i Poljske u Katovicama počinje u 17.30 uz direktan prenos je na RTS 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво