Čitaj mi!

Odbojkaši Srbije sa Portugalijom nastavljaju borbu na Evropskom prvenstvu

Odbojkaši Srbije sastaju se sa selekcijom Portugalije u četvrtom kolu grupne faze Evropskog prvenstva. Utakmica u Krakovu počinje u 17.30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Posle poraza od domaćina turnira Poljske od 3:2 (21:25, 25:23, 25:20, 20:25, 14:16) u poslednjoj utakmici, odbojkaši Srbije su drugi na tabeli sa sedam osvojenih bodova i nameravaju da se u novom duelu vrate na pobedničku stazu i obezbede plasman u završnicu turnira.

Reprezentacija Portugalije je trenutno peta u grupi sa tri osvojena boda posle pobede nad selekcijom Belgije, koja je trenutno na četvrtoj poziciji sa četiri boda, koliko ima i trećeplasirana Ukrajina.

Prvoplasirana je selekcija domaćina Poljske sa osam osvojenih bodova, a poslednja u grupi je Grčka sa jednim osvojenim bodom iz tri protekla meča.

Utakmica odbojkaša Srbije i Portugalije u četvrtom kolu na Prvenstvu Evrope počinje u 17.30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.