Odbojkaši trenirali, u nedelju protiv Francuske

Odbojkaši Srbije trenirali su u jutarnjem terminu u hali u Berlinu, gde će igrati mečeve kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju. Prvi duel na programu je u nedelju, od 13.30, protiv Francuske.

Najtežeg protivnika evropski šampini imaće već u prvom kolu kvalifikacionog turnira u Berlinu. Protiv Francuske, srpski odbojkaši igraće u nedelju od 13.30.

"Treba da pristupimo kao što smo pristupali utakmicama na Evropskom prvenstvu. Idemo meč po meč. Pripremamo svakog protivnika posebno i od samog starta maksimalno. Treba da se usredsredimo na našu igru. To je ključ", rekao je kapiten Nemanja Petrić.

Ipak, i Francuzi imaju svoju računicu i nadaju se vizi za Tokio.

"Znamo da će njima ovo takmičenje biti veoma bitno, jer smo i mi učestvovali pre četiri godine., takođe u Berlinu. Srbija ovde dolazi sa mnogo samopouzdanja, jer su pobedili na prošlom Evropskom prvenstvu. U odličnoj su formi. Mi imamo dosta problema, nedostaju nam neki važni igrači. Ali, borićemo se i pokušati da obezbedimo kartu za Tokio", kaže francuski odbojkaš Benžaman Toniuti.

Srpski odbojkaši jedini trening u hali u kojoj će igrati utakmice imali su u 9.00 ujutru, što je neuobičajeno.

"Mislim da smo stalno u podređenom položaju, u smislu da nema puno respekta. Zato i govorim igračima: Naučićemo ih da nas respektuju na terenu", rekao je selektor Srbije Slobodan Kovač.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u nedelju od 13.30, dok kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се