Slovenci: Neko je u Srbiji pritisnuo "F5" posle prvog seta..

Mediji u Sloveniji složni su u ocenama da su odbojkaši Srbije zasluženo nadigrali Sloveniju (3:1) u Parizu u finalu prvenstva Evrope i na slikovit način, kao da je "neko ugasio svetlo", opisali stanje na terenu posle prvog seta.

Radio televizija Slovenije sa naslovom "Srebrne junake u finalu zaustavila Srbija. Srce je želelo, telo nije dalo" pišu da magične energije iz hale Stožice, kao u polufinalu protiv Poljske, nije bilo u Bersiju.

"Odličan prvi set, ali onda kao da je neko ugasio svetlo i u Srbiji pritisnuo taster "F5" za osveženje. Bio je strahovit povratak Srbije sa izvanrednim Aleksandrom Atanasijevićem i Urošem Kovačevićem", zanimljivo je izvestio novinar Tomaž Okorn.

List "Večer" donosi naslov "Srbi izgubili prvi set, a onda u naredna tri pokazali drugo lice i postali prvaci", žaleći za igrom nakon vođstva.

"Slovenci odlično odigrali prvi set, a onda je njihova igra znatno pala ili su Srbi pojačcali igru i zasluženo postali prvaci", piše u onlajn izdanju.

Veliki prostor dala je i "Ekipa24", izveštavajući detaljno pre, u toku i posle utakmice, kako na terenu - tako i oko.

"Slovenija poražena u velikom finalu, ali glavu gore. Bilo je to putovanje čuda", naslov je tog lista, uz opis utakmice u Parizu.

"Uprkos sjajnom startu, Slovenci na kraju izgubili veliko finale. Srbija je bila prejaka, Srbija je slavila sa 3:1 u setovima, a Slovenci se vraćaju kući sa srebrnim medaljama, baš kao pre četiri godine".

Slovenci su se vratili u Ljubljanu u noći između nedelje i ponedeljak i to uz doček navijača na aerodromu.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 30. sep 2019, 15:16) - Kablar [neregistrovani]

Pustili vas

Kako vam nije jasno,Slovenci,jos niste shvatili?Srbija vas pustila prvi set,onda vas stisli,rezultat znate.Srbija SAMPION!

(ponedeljak, 30. sep 2019, 12:58) - anonymous [neregistrovani]

naslov

Kakva izjava. Svet je otisao..

(ponedeljak, 30. sep 2019, 12:36) - anonymous [neregistrovani]

Istina

Bravo i Srbiji i Sloveniji na pravoj sportskoj borbi

(ponedeljak, 30. sep 2019, 12:29) - anonymous [neregistrovani]

Zaigrali se

Mislim da su se Slovenci ''zaigrali'' misleci da ce lako pobjediti Srbiju zato sto su uz ogromnu podrsku navijaca na svom terenu savladali Rusiju i Poljsku. Prenos sam gledao na njihovoj TV A i takav sam utisak dobio, iako objektivno Srbija igracki ima bolji i kvalitetniji tim sto se na kraju i pokazalo. Pobjediti onakvu Francusku u sred Pariza je sam po sebi podvig i dokaz da ste najbolji, ipak su Slovenci slabiji takmac od Francuza.