Kovač za RTS: Nisam napravio čudo, samo sam organizovao vrhunske igrače

Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač rekao je za RTS da je presrećan zbog titule evropskog šampiona. Odbojkaška reprezentacija Srbije došla je na krov Evrope pobedom nad Slovenijom u Parizu.

"Kada me je supruga pitala da odemo na odmor, kada se vratim sa Evropskog prvenstva i budemo malo u Kragujevcu, rekao sam joj da ne znam jer moramo da imamo prijemni", otkrio je Kovač na početku razgovora za RTS.

Selektor je kazao da sve zasluge pripadaju igračima.

"Verovao sam stvarno u ovu ekipu, bilo je svega, mnogo toga u vezi sa samopouzdanjem... Pre nego što sam došao da budem selektor Srbije, uvek sam pričao da imamo sjajnu i da su ovo fenomenalni igrači. To možemo da zaključimo gde i kako igraju, i koliko su cenjeni."

Bobu Kovača svi oslovljavaju kao čoveka koji je podigao mušku reprezentaciju, ali on u prvi plan stavlja momke koji nose nacionalni dres.

"Nisam ja napravio čudo, nego sam organizovao vrhunske igrače da pokažu ono što najbolje znaju. Oni su to uradili fenomenalno, videli smo i večeras - strpljenje, disciplina, jedna fenomenalna igra i nismo dozvolili Slovencima da se razmahnu, osim prvog seta. Nemam šta reći, ovo je fenomenalno", zaključio je Kovač za RTS.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво