Vanja Grbić: Završio sam sa srpskom odbojkom!

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić izgubio je u predsedničkoj trci od Zorana Gajića, a naposredno posle glasanja rekao je da "završio sa srpskom odbojkom".

Gajić je danas postao predsednik OSS-a, pobedivši u glasanju sa 26:16.

Vanja Grbić smatra da su na rezultat ovih izbora uticale stvari i ljudi koji nisu iz odbojke.

Prema njegovim rečima, ono što se dešavalo poslednjih 25 dana "najmanje je bila odbojka" i pritisci koji su vršeni nisu iz tog sveta. Takođe, smeta mu to što je Gajić aktuelni trener ekipe Rabita Baku u Azerbejdžanu.

"Ja sam čovek odbojke i držaću se toga. Neko ko je sa aktivnim ugovorom u Azerbejdžanu ne može virtuelno da vodi savez iz inostranstva, ne postoji nijedna federacija koja to može. Svoj stav sam rekao jasno. Ovo što se desilo smatram dekredibilitetom svega što sam uradio do sada u odbojci, onoga što sam pokazao, a vama nikome ništa ne zameram. Vodite se odbojkom, ja sam završio sa srpskom odbojkom. Izlazim", kazao je Grbić.

broj komentara 9 pošalji komentar
(utorak, 29. nov 2016, 11:06) - anonymous [neregistrovani]

понедељак, 28. нов 2016, 15:03) nije bitno [нерегистровани]

Prvo moraš da naučiš da se vlasita imena pišu početnim velikim slovom. Zatim moraš da shvatiš da su, veliki uspesi Srpske odbojke, upravo počeli sa Gajićem. Vanja i ostali su postali ekstra veliki igrači i ostvarivali velike uspehe, pod vođstvom, baš tog Gajića. Ni ti ni ja ne znamo kako će da funkcioniše Savez sa Gajićem na čelu, ni kako bi funkcionisao sa Vanjom. Većina, stručnijih od nas je odlučila ovako. Ako sa Gajićem ne bude funkcionisalo kako se očekuje, uvek postoji mogućnost prevremenih izbora. Vanja nije smeo, da se ponaša kao malo dete: " vrati mi moje igračke ". Vanju više pamtim nego Gajića, pošto se više pamte igrači nego selektori. Igrači su uvek više vidljiviji nego selektor-trener i pamtimo sve njihove dobre poteze, poene, blokade...Ali Vanja nije smeo da izgovori to što je rekao i demonstrativno napustio izbornu skupštinu izjavom: ako ja nisam broj jedan srpska odbojka me više ne intersuje. Između ostalog i Vanja je radio u inostranstvu kao i Gajić. Zaista ne vidim tu, nikakakav, problem. Jedino što stručnjaci duže traju nego igrači. Ti si, očito, iz nekih, ličnih razloga, na strani Vanje a ja sve to gledam, apsolutno, realno. Vanja me je, ovim nastupom, prvi put, razočarao, pošto za njega ima mesta u srpskoj odbojci i tu mu je mesto ali je njegov libido povređen jer nije broj jedan.

(ponedeljak, 28. nov 2016, 15:03) - nije bitno [neregistrovani]

Sramota za odbojku

Stvarno ovo što su uradili smatra se jednim od najlošijih poteza srpske odbojke u istoriji. Prvo to je hvala grbiću za sve što je do sada uradio, a drugo mi srbi brzo zaboravljamo da je gajić bio selektor neke druge zemlje ( Rusije ), dok je grbić vredno radio i našem savezu. Puno podrške za vanju sve najbolje ali mislim da će srpska odbojka sada da se brzo raspadne.

(ponedeljak, 28. nov 2016, 10:38) - anonymous [neregistrovani]

Patriotizam

Isto je prosao i Milorad Cavic! Hvala Grbicu, na velikim delima za nas sport.

(ponedeljak, 28. nov 2016, 05:44) - anonymous [neregistrovani]

Старе приче из србије ...

Поштен човек у србији нема шансе кад је спорт , политика или посао у питању.

(ponedeljak, 28. nov 2016, 03:34) - Stefan [neregistrovani]

Srpski mentalitet

A i ovo volim kod nas srba... sta nisu mi se vi pokorili a zasluzio sam jer sam najbolji? (tako cesto i jeste kao i sada ali nije poenta to) ... odmah krece e pa onda odustajem necu vise da se igram te igre. I tako srbija uvek zavrsi sa povredjenim egom najboljih i losim na vlasti. Kod germana isto se dogodi samo on sledeci put dodje sa zaledjinom na to isto glasanje...

Toliko.od.mene q

(ponedeljak, 28. nov 2016, 03:25) - anonymous [neregistrovani]

Bruka bre

Ne kazem da Gajic ne valja, ali stvarno nema smisla da savez vodi neko ko nije u zemlji. Mora da je opet politika umesala svoje prljave prste.

(ponedeljak, 28. nov 2016, 01:18) - lekar [neregistrovani]

pametnom dovoljno

Bezi Vanja odavde, i mi cemo za tobom.....

(ponedeljak, 28. nov 2016, 01:14) - anonymous [neregistrovani]

Golijanin

je ipak bio bolji! Vanja se ljuti ko dete, Gajic u Azerbejdzanu...

(ponedeljak, 28. nov 2016, 00:09) - anonymous [neregistrovani]

Zasto

Grbic ima pravo kad kaze da su neke druge stvari u pitanju a ne sport.Ali isto tako ako se tako lako pusti ili popusti "losima" ne mozemo se cuditi zasto ide tako kako ide u ostalim poljima.