Читај ми!

Goran Bubanj: Novaka ambicija inspiriše da pobeđuje

Teniski trener Goran Bubanj bio je gost Jutarnjeg programa RTS-a i govorio je o uspesima Novaka Đokovića u sezoni za nama, ali i o potencijalnim ambicijama za sledeću.

Teniski trener govorio je o mentalnoj snazi naboljeg srpskog tenisera.

"Svakog sportistu, ne samo tenisera, slomila bi situacija gde od četiri grend slema dva ne možete da igrate iz raznoraznih razloga, a jedan koji osvojite (Vimbldon) vam se ne boduje. To sve preživeti pokazuje čvrstinu koju Novak ima", naglasio je gost RTS-a.

"Meč protiv Medvedeva, meč koji ništa ne odlučuje, meč koji je mogao da odigra kao lakši trening, on je igrao tri i po sata i izginuo je da pobedi. Ali to je ono što ga odlikuje, ta čvrstina. I kad gubi 5:4 i protivnik servira za pobedu Novak je tad najjači", rekao je teniski trener.

"Nisam očekivao da Rud može da pruži veći otpor, ali Novak je bio jako umoran nakon dugog turnira pa mi je samo to ulivalo sumnju. Novak je rutinski i zasluženo pobedio. Atmosfera je bila dobra, svi znamo kako ga dočekuju tamo", smatra gost Jutarnjeg programa RTS-a.

"Novak nije mogao da igra mnogo turnira. On će naredne sezone lako biti prvi ako ostvari prosečne rezultate za njegove standarde. Mislim da će naredne sezone pokušati da osvoji tri, a možda i sva četiri grend slema", zaključio je Bubanj.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво